kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 1-10 nga 3591
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi “Women Building Peace and Human Security in the Western Balkans: Implementation of UN SCR 1325” Instituti Gjyqësor i Kosovës, Komuna e Gjilanit, Komuna e Mitrovicës, Komuna e Prishtinës, Ministria e Drejtësisë, Parlamenti i Kosovës, Policia e Kosovës, Rrjeti i Grave të Kosovës, Shoqata e Juristëve Norma Norvegjia, Qeveria e Islandës, UN Women 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Dragash, Gjakova, Gjilan, Mitrovica, Novobërda, Prizren 31/03/2014 1,239,271.5 1,254,281.5
hollësi “Making democracy work where transition seems to fail” Western Balkans seminar for civil society organizations N/A Beneficiary Organization Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 5,484 5,484
hollësi “Kosovo Talks EU” Recognitions Advocacy and Public Diplomacy Ministria e Punëve të Jashtm Mbretëria e Bashkuar e Anglisë dhe Irlandës Veriore 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/03/2015 236,901.4 236,901.4
hollësi “Bunateka” project #2 N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Rahovec 9,000
hollësi “Bunateka” project N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Deçan 18 18,000
hollësi ‘Prepared, saved’ - Child-centered Disaster Risk Reduction Komuna e Fushë Kosovës, Komuna e Gjakovës, Komuna e Mitrovicës Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 920 - MBËSHTETJA E ORGANIZATAVE JO-QEVERITARE Fushë Kosova, Gjakova, Mitrovica 20,241.34 21,823.06
hollësi Zubin Potok Municipality Komiteti Ndihmës i Kosovës Norvegjia 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Zubin Potok 31/12/2009 10,000 10,000
hollësi Youth, Employment and Skills (YES) Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ministry of Labor and Social Walfare Qeveria Gjermane 110 - EDUKIMI Kosova 31/12/2020 12,000,000 12,915,821.96
hollësi Youth Today and Tomorrow N/A Beneficiary Organization Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Fushë Kosova 31/12/2012 2,601.15 2,617.76
hollësi Youth Red Cross Work Project Ministry of Labor and Social Walfare Finlanda 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2010 207,000 207,000

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,083,744,111.882,525,655,991.55