kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 1-10 nga 3334
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Daterenditje në ngjitje Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Guarantee to the Kosovo Credit Guarantee Fund N/A Beneficiary Organization Suedia 321 - INDUSTRI Kosova 31/12/2024 1,077,804.69 1,077,804.69
hollësi Support to Olof Palme International Center Program in Kosovo 2016-2021 N/A Beneficiary Organization Suedia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2022 3,841,680.1 2,080,910.05
hollësi IPA 2016 - 2018/404641 and 2018/404-645 - Cultural Route ''on the trail of Mother Teresa'' N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Kosova 31/07/2022 84,490 69,260
hollësi Core support to Kosovo Foundation Cultural Heritage without Borders (CHwB Kosovo) Ministry of Culture Youth and Sports Suedia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Deçan, Gjakova, Istog, Klin, Kosova, Peja 30/06/2022 2,582,462.73 1,376,602.03
hollësi IPA 2016 - 2018/402-516 - EU Support to the Kosovo Competition Authority and the State Aid Commission N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 331 - POLITIKA TREGTARE DHE RREGULLORË DHE RREGULLIMET TË LIDHURA ME TREGTINË Kosova 14/05/2022 2,998,000
hollësi Support for improving policy development in Kosovo 2016-2019 Zyra e Kryeministrit Suedia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2021 3,201,400.08 987,098.36
hollësi Decentralization and Municipal Support (DEMOS) phaseII Mitrovica North Administrative Office, Komuna e Ferizajit, Komuna e Fushë Kosovës, Komuna e Gjakovës, Komuna e Gjilanit, Komuna e Gllogovcit, Komuna e Graçanicës, Komuna e Hanit të Elezit, Komuna e Istogut, Komuna e Junikut, Komuna e Kaçanikut, Komuna e Klinës, Komuna e Leposaviqit, Komuna e Lipjanit, Komuna e Malishevës, Komuna e Mamushës, Komuna e Mitrovicës, Komuna e Obiliqit, Komuna e Parteshit, Komuna e Pejës, Komuna e Podujevës, Komuna e Prishtinës, Komuna e Prizrenit, Komuna e Rahovecit, Komuna e Shtimes, Komuna e Skënderajt, Komuna e Suharekës, Komuna e Vitisë, Komuna e Vushtrrisë, Komuna e Zubin Potokut, Komuna e Zveçanit, Komuna e Deçanit, Komuna e Dragashit , Komuna e Kamenicës, Komuna e Kllokotit, Komuna e Novobërdës, Komuna e Ranillugut, Komuna e Shtërpcës Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2021 10,424,724.87 3,876,144.5
hollësi IPA 2016/2018/402-246 - Strengthening Furniture Sector through New Technology, Certifications and EU Market Linkages N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 15/12/2021 468,340
hollësi 2018/402-253 - Promoting the global competitiveness of the roll forming industry in Kosovo in line with the principles of sustainable development N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 15/12/2021 29,580
hollësi Support to Agency for Gender Equality Qeveria e Kosovës Suedia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/09/2021 1,721,256.22 603,258.93

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,347,917,067.322,574,805,312.54