kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 1-10 nga 3757
Titullirendit në zbritje Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi "Act for positive change" N/A Beneficiary Organization Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim 110 - EDUKIMI Mitrovica Veriore 02/12/2013 4,800 3,400
hollësi "Sewerage Disposal in Southwest Kosovo phase IV" in Peja N/A Beneficiary Organization Sekretariati Zviceran i Shtetit për Çështje Ekonomike 140 - UJËSJELLËSI DHE KANALIZIMI Peja 8,000,000 5,124,435.68
hollësi "Surprised body project" praticipating in a dance festival in Albania N/A Beneficiary Organization Norvegjia 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 31/12/2012 2,007.54 2,014.48
hollësi "WASTE WATER TREATMENT PLANT" in Gjakova N/A Beneficiary Organization Sekretariati Zviceran i Shtetit për Çështje Ekonomike 140 - UJËSJELLËSI DHE KANALIZIMI Gjakova 8,000,000 4,629,000
hollësi 'Enforcement and promotion of the Forest Fruit Processing Plant-UNIQUE' Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Kosova 58,146
hollësi 'Establishing Economically Viable Collecting and Packaging Recyclable Waste Platform in Vushtrri' Komuna e Vushtrrisë, Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Vushtrria 77,664
hollësi 'For Hannah, future stories from the past Ministry of Culture Youth and Sports Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 2,500 2,500
hollësi 'Revitalization of Old Bazaars and Artisanship of Western Kosovo' Komuna e Pejës Zyra e Bashkimit Evropian 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Kosova, Peja 80,919
hollësi 'School of Activism' Iniciativa për Progres Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Mitrovica Veriore 31/01/2012 13,690 13,690
hollësi 11th Edition of Int. Students Film & Theatre Festival - Skena Up Skena Up Norvegjia 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 31/12/2013 5,069.28 4,996.08

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,233,818,845.292,641,599,643.21