kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 1-10 nga 3757
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi “Women’s political empowerment, participation in and contribution to peace and security processes in the Western Balkans" Ministria e Drejtësisë, Qeveria e Kosovës Suedia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 212,480.48 212,480.48
hollësi “Women Building Peace and Human Security in the Western Balkans: Implementation of UN SCR 1325” Instituti Gjyqësor i Kosovës, Komuna e Gjilanit, Komuna e Mitrovicës, Komuna e Prishtinës, Ministria e Drejtësisë, Parlamenti i Kosovës, Policia e Kosovës, Rrjeti i Grave të Kosovës, Shoqata e Juristëve Norma Norvegjia, Qeveria e Islandës, UN Women 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Dragash, Gjakova, Gjilan, Mitrovica, Novobërda, Prizren 31/03/2014 1,239,271.5 1,254,281.5
hollësi “Making democracy work where transition seems to fail” Western Balkans seminar for civil society organizations N/A Beneficiary Organization Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 5,484 5,484
hollësi “Kosovo Talks EU” Recognitions Advocacy and Public Diplomacy Ministria e Punëve të Jashtm Mbretëria e Bashkuar e Anglisë dhe Irlandës Veriore 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/03/2015 236,901.4 236,901.4
hollësi “Bunateka” project #2 N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Rahovec 9,000
hollësi “Bunateka” project N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Deçan 18 18,000
hollësi ‘Prepared, saved’ - Child-centered Disaster Risk Reduction Komuna e Fushë Kosovës, Komuna e Gjakovës, Komuna e Mitrovicës Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 920 - MBËSHTETJA E ORGANIZATAVE JO-QEVERITARE Fushë Kosova, Gjakova, Mitrovica 20,241.34 21,823.06
hollësi Zubin Potok Municipality Komiteti Ndihmës i Kosovës Norvegjia 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Zubin Potok 31/12/2009 10,000 10,000
hollësi Youth, Employment and Skills (YES) Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ministry of Labor and Social Walfare Qeveria Gjermane 110 - EDUKIMI Kosova 31/12/2020 12,000,000 12,915,821.96
hollësi Youth Today and Tomorrow N/A Beneficiary Organization Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Fushë Kosova 31/12/2012 2,601.15 2,617.76

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,233,818,845.292,641,599,643.21