kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 1-10 nga 3574
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)rendit në zbritje
hollësi IPA 2009 - Integrated Approach to Decentralisation Ministry of Local Government and Administration Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Deçan, Dragash, Ferizaj, Fushë Kosova, Gjakova, Gjilan, Gllogovc, Graçanica, Hani i Elezit, Istog, Junik, Kamenica, Kaçanik, Klin, Leposaviq, Lipjan, Malisheva, Mamusha, Mitrovica, Novobërda, Obiliq, Partesh, Peja, Podujeva, Prishtina, Prizren, Rahovec, Shterpca, Shtime, Skënderaj, Suhareka, Viti, Vushtrria, Zubin Potok, Zveçan 5,000,000
hollësi IPA 2009 - Education and Employment - IT Training Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Kosova 2,000,000
hollësi Overseas Prosecutorial Development Assistance and Training Departamentit amerikan i Drejtësisë Departamentit amerikan i Drejtësisë 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 4,670,036.5
hollësi ICITAP: Community Policing/Community Safety Action Teams N/A Beneficiary Organization Departamentit amerikan i Drejtësisë 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Gjakova, Gllogovc, Istog, Junik, Klin, Leposaviq, Prishtina, Shtime, Viti, Vushtrria 746,431.54
hollësi ICITAP - Law Enforcment Information Management (IT) N/A Beneficiary Organization Departamentit amerikan i Drejtësisë 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 4,305,381.73
hollësi Demand for Justice N/A Beneficiary Organization Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 1,043,673.73
hollësi Civilian Police International N/A Beneficiary Organization Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 47,153,919.57
hollësi Preventing Financial Crimes & Money Laundering N/A Beneficiary Organization Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 813,395.34
hollësi Strengthening Debt and Fiscal Policy Management N/A Beneficiary Organization Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 892,123.1
hollësi IPA 2009 - Support to Culture Youth and Sport N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET 14,000,000

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,177,876,065.312,440,440,153.81