kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 1-10 nga 3576
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primarrendit në zbritje Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi IPA 2009 - Education and Employment - IT Training Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Kosova 2,000,000
hollësi Higher Education N/A Beneficiary Organization Ambasada e Turqisë 110 - EDUKIMI 1,180,950.75 1,180,950.75
hollësi IPA 2013 - ICT in Education-Phase II Service Contract N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Kosova 1,000,000
hollësi IPA 2013 - ICT in Education-Phase II Supply Contract N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Kosova 800,000
hollësi History of Kosovo in History books of Kosovo, ALbania, Serbia & Macedonia N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 110 - EDUKIMI Albania, Kosova, Macedonia, Serbia 13,500 10,800
hollësi IPA 2013 - Support to International Business College Mitrovica (IBCM) N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Mitrovica, Mitrovica Veriore 1,000,000
hollësi Exchange of student records UP-N.Mitrovica N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Mitrovica Veriore 6,000 6,000
hollësi Support for higher education N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Kosova 20,010.34 19,785.89
hollësi Education and legal assistance to RAE Communities N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Kosova 11,532.97 11,056.39
hollësi Trainee program for students from Norway N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Kosova 9,839.86 9,867.16

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,177,945,474.682,438,199,038.83