kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 1-10 nga 3573
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primarrendit në zbritje Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi IPA 2009 - Education and Employment - IT Training Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Kosova 2,000,000
hollësi Higher Education N/A Beneficiary Organization Ambasada e Turqisë 110 - EDUKIMI 1,180,950.75 1,180,950.75
hollësi IPA 2013 - ICT in Education-Phase II Service Contract N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Kosova 1,000,000
hollësi IPA 2013 - ICT in Education-Phase II Supply Contract N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Kosova 800,000
hollësi IPA 2013 - Support to International Business College Mitrovica (IBCM) N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Mitrovica, Mitrovica Veriore 1,000,000
hollësi Exchange of student records UP-N.Mitrovica N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Mitrovica Veriore 6,000 6,000
hollësi “Bunateka” project N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Deçan 18 18,000
hollësi “Bunateka” project #2 N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Rahovec 9,000
hollësi Libary Bajgore in Mitrovica N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Mitrovica 7,000 7,000
hollësi Bletezat N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Prishtina 3,350 3,350

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,177,826,690.312,440,440,153.81