kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 11-20 nga 3440
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Daterenditje në ngjitje Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Decentralization and Municipal Support (DEMOS) phaseII Mitrovica North Administrative Office, Komuna e Ferizajit, Komuna e Fushë Kosovës, Komuna e Gjakovës, Komuna e Gjilanit, Komuna e Gllogovcit, Komuna e Graçanicës, Komuna e Hanit të Elezit, Komuna e Istogut, Komuna e Junikut, Komuna e Kaçanikut, Komuna e Klinës, Komuna e Leposaviqit, Komuna e Lipjanit, Komuna e Malishevës, Komuna e Mamushës, Komuna e Mitrovicës, Komuna e Obiliqit, Komuna e Parteshit, Komuna e Pejës, Komuna e Podujevës, Komuna e Prishtinës, Komuna e Prizrenit, Komuna e Rahovecit, Komuna e Shtimes, Komuna e Skënderajt, Komuna e Suharekës, Komuna e Vitisë, Komuna e Vushtrrisë, Komuna e Zubin Potokut, Komuna e Zveçanit, Komuna e Deçanit, Komuna e Dragashit , Komuna e Kamenicës, Komuna e Kllokotit, Komuna e Novobërdës, Komuna e Ranillugut, Komuna e Shtërpcës Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2021 10,424,724.87 5,009,314.66
hollësi 2018/402-253 - Promoting the global competitiveness of the roll forming industry in Kosovo in line with the principles of sustainable development N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 15/12/2021 36,975 29,580
hollësi IPA 2016/2018/402-246 - Strengthening Furniture Sector through New Technology, Certifications and EU Market Linkages N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 15/12/2021 238,853 232,209
hollësi Support to Agency for Gender Equality Qeveria e Kosovës Suedia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/09/2021 1,721,256.22 891,384.94
hollësi Strengthening Sustainable Private and Decentralised Forestry(SSPDF)- Promotion of Economic Development through Capacity Building in Farmer Based Forest Management in Kosovo2014-2018 Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Suedia 312 - PYLLTARI Kosova 29/07/2021 3,485,801.26 2,841,445.63
hollësi Core support to GAP Institute for advanced studies Qeveria e Kosovës Suedia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/06/2021 501,552.68 261,447.67
hollësi Kosovo Environmental Program 2016-2019 Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Suedia 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Kosova 30/06/2021 5,068,883.46 3,788,323.43
hollësi Support to Land Tax in Kosovo 2014-2020 Ministria e Ekonomisë dhe Financave Suedia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/06/2021 8,336,294.28 5,990,117.84
hollësi AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT PROJECT N/A Beneficiary Organization Banka Botërore 311 - BUJQËSI Kosova 30/06/2021 9,083,646.89 2,515,086.97
hollësi 2018/ 402-249 - Improving product quantity and quality by purchasing new machinery N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 15/06/2021 50,000 40,000

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,148,139,896.812,328,498,294.51