kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 11-20 nga 3609
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR)rendit në zbritje Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Translation of curricula for COC Skenderaj N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Skënderaj 576
hollësi Evidence Locker Project N/A Beneficiary Organization Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 502,849.22
hollësi INL Demand for Justice N/A Beneficiary Organization Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 912,675.23
hollësi ICITAP - General Programming Ministria e Punëve të Brendshme Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 5,476,051.4
hollësi Financing of the IMF Office in Kosovo Ministria e Ekonomisë dhe Financave Luksemburgu 240 - SHËRBIMET BANKARE DHE FINANCIARE Kosova 626,109
hollësi Other funding from various government departments in Luxembourg N/A Beneficiary Organization Luksemburgu 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Kosova 501,356
hollësi Ren": CRYM Building N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Mitrovica Veriore 30/06/2013 7,997
hollësi Emergency medications Ministria e Shëndetësisë Norvegjia 120 - SHËNDETËSIA Prishtina 30/06/2008 11,370
hollësi Feroda Wood Pellets Production Plant N/A Beneficiary Organization Norvegjia 311 - BUJQËSI Lipjan 31/12/2008 30,000
hollësi Operation support N/A Beneficiary Organization Norvegjia 120 - SHËNDETËSIA Prishtina 31/12/2008 830

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,513,373,903.982,451,507,167.61