kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 21-30 nga 3491
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR)rendit në zbritje Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Other funding from various government departments in Luxembourg N/A Beneficiary Organization Luksemburgu 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Kosova 501,356
hollësi Ren": CRYM Building N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Mitrovica Veriore 30/06/2013 7,997
hollësi Emergency medications Ministria e Shëndetësisë Norvegjia 120 - SHËNDETËSIA Prishtina 30/06/2008 11,370
hollësi Feroda Wood Pellets Production Plant N/A Beneficiary Organization Norvegjia 311 - BUJQËSI Lipjan 31/12/2008 30,000
hollësi Operation support N/A Beneficiary Organization Norvegjia 120 - SHËNDETËSIA Prishtina 31/12/2008 830
hollësi Prishtina Insight Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese Norvegjia 220 - KOMUNIKIMI Prishtina 31/12/2008 11,000
hollësi Furnishment of SOC sites -Decani Monastery Manastiri i Deçanit Norvegjia 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Deçan 30/11/2008 10,000
hollësi Quality Education in Ferizaj Iniciativa për Progres Norvegjia 110 - EDUKIMI Ferizaj 30/04/2009 8,480
hollësi Purchase of plasm screen for Kosovo Police Policia e Kosovës Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Prishtina 30/11/2008 834
hollësi RC Church Janjevo N/A Beneficiary Organization Norvegjia 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Lipjan 31/05/2009 10,000

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,093,369,143.322,342,364,818.33