kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 21-30 nga 3574
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Youth Education Committee N/A Beneficiary Organization Mbretëria e Bashkuar e Anglisë dhe Irlandës Veriore 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Bosnia and Herzegovina, Kosova, Macedonia, Serbia 31/03/2015 103,756.29 104,793.82
hollësi Youth centres in Mitrovica and Vushtrri Komuna e Mitrovicës, Komuna e Vushtrrisë Finlanda 110 - EDUKIMI, 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Mitrovica, Vushtrria 149,000 149,000
hollësi Youth Center Mitrovica (situated in Southern Mitrovica, next to the Ibar Bridge) Komuna e Mitrovicës, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Qeveria Gjermane 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Mitrovica 31/03/2014 1,500,000 1,500,000
hollësi Youth and community in Action – Preventing and Countering Violent Extremism in Kosovo through Youth and Community Engagement Qeveria e Kosovës Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 93,415 93,415
hollësi Your Neighbor is Not Your Enemy Instituti Republikan Ndërkombëtar Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/01/2009 160,534.26 158,247.88
hollësi Young People in Kosovo, Challenges and Opportunities in Double Transition N/A Beneficiary Organization Luksemburgu 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Kosova 31/12/2011 166,428.78 178,526.14
hollësi Young People in Double Transition Ministry of Culture Youth and Sports Luksemburgu 130 - POLITIKAT E POPULLSISË / PROGRAMET DHE SHËNDETËSIA RIPRODHUESE Kosova 31/12/2011 604,200
hollësi Young Leaders School Iniciativa Rinore për të Drejtat e Njeriut Ambasada e Holandës 110 - EDUKIMI Kosova 01/03/2011 25,800 25,800
hollësi Young Leaders in the North N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Leposaviq, Mitrovica Veriore , Zubin Potok, Zveçan 31/12/2012 17,500 17,500
hollësi Young Friends Scholarship Programme N/A Beneficiary Organization Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2012 8,510.98 8,648.66

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,177,876,065.312,440,440,153.81