kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 21-30 nga 3439
Titullirendit në zbritje Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi 2018/402-163 - Increasing Value-Added in ICT with New Cloud Solutions, Outsourcing & International Certifications N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 15/06/2021 98,574 75,088
hollësi 2018/402-164 - Improving and increasing the capacity of raw hides processing N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 15/06/2020 100,000 72,384
hollësi 2018/402-219 - Addition of steel strut production line N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 09/05/2019 250,000 200,000
hollësi 2018/402-224 - Increasing and improving the steel production capacity, economic impact, and competitiveness of A CON SH.P.K through investing in refurbishment, equipment and training N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 15/06/2021 200,000 160,000
hollësi 2018/402-253 - Promoting the global competitiveness of the roll forming industry in Kosovo in line with the principles of sustainable development N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 15/12/2021 36,975 29,580
hollësi 2018/402-254 - Improving EUROPA COMPANY LLC Eco-friendly Wood Processing Technology and Capacities for Pellet production N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 20/05/2020 95,735 72,214
hollësi 21st of june international music feast N/A Beneficiary Organization Ambasada e Francës në Kosovë 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Prishtina 03/06/2016 21,048 17,258
hollësi 40th Anniversary of "Gjecovi Meetings" 2011 N/A Beneficiary Organization Norvegjia 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Prizren 2,000 2,000
hollësi 7th annual Skena-UP International Student Film and Theatre Festival Skena Up Norvegjia 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Prishtina 31/12/2009 5,000 5,000
hollësi A Hope for Children with Disabilities 2 N/A Secondary Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 110 - EDUKIMI, 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Rahovec 18,650 18,650

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,148,108,664.812,328,498,294.51