kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 31-40 nga 3440
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Daterenditje në ngjitje Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi KWN - Further Advancing Women's Rights in Kosovo N/A Beneficiary Organization Agjencia Austriake për Zhvillim 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2020 200,000
hollësi Creating Employment through Export Promotion in Kosovo (CETEP) Ministry of Economic Development Qeveria Gjermane 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Kosova 31/12/2020 5,500,000 2,680,692.05
hollësi Youth, Employment and Skills (YES) Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ministry of Labor and Social Walfare Qeveria Gjermane 110 - EDUKIMI Kosova 31/12/2020 12,000,000 7,638,237.48
hollësi Engagement for Equity N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Prishtina 30/11/2020 2,980,826.98 3,087,719.4
hollësi Support to Kosovar Civil Society Foundation 2015-2018 N/A Beneficiary Organization Suedia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/09/2020 2,141,474.43 1,707,316.6
hollësi WP-KOS-Landwirt Agrarmedien GmbH; Professionalisierung der Rinder- und Viehzucht im Kosovo durch Know-how und Technologietransfer Komuna e Prishtinës Agjencia Austriake për Zhvillim 311 - BUJQËSI Kosova 30/09/2020 68,000
hollësi Open Justice – Monitoring of Corruption Cases in Courts Gjykata Kushtetuese Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 01/09/2020 113,120 113,120
hollësi Advancing criminal procedural rights in Kosovo Qeveria e Kosovës Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 01/09/2020 100,000 100,000
hollësi Kosovo Energy Efficiency and Renewable Energy Project Ministry of Economic Development Banka Botërore 230 - GJENERIMI I ENERGJISË DHE FURNIZIMI Kosova 31/08/2020 5,324,813.63 5,416,222.93
hollësi IPA 2014- 2016/382-200 - Support in the development and implementation of Food Safety and Sanitary and Phytosanitary Controls Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 311 - BUJQËSI Kosova 13/08/2020 2,464,800 2,717,140

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,148,139,896.812,328,498,294.51