kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 31-40 nga 3609
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR)rendit në zbritje Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi FOL Movement N/A Beneficiary Organization Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/12/2011 10,000
hollësi Together we can do it N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Rahovec 30/09/2013 5,000
hollësi Support to Pristina Youth Center N/A Beneficiary Organization Ambasada e Francës në Kosovë 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Prishtina 31/08/2013 1,500
hollësi Master in public health Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës Ambasada e Francës në Kosovë 120 - SHËNDETËSIA Kosova 31/12/2010 8,100
hollësi Producing of a play "dans la solitude des champs de Coton" from Bernard-Marie Koltès N/A Beneficiary Organization Ambasada e Francës në Kosovë 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Prishtina 31/05/2013 2,500
hollësi Medical Equipment Clinic Gorazdevac N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 120 - SHËNDETËSIA Peja 31/08/2013 2,500
hollësi Law Enforcement Information Management System Policia e Kosovës Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 220 - KOMUNIKIMI Kosova 16/11/2013 3,335,062.62
hollësi Support to artists from Kosovo N/A Beneficiary Organization Ambasada e Francës në Kosovë 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 30/08/2013 1,500
hollësi Football4Peace Sport Sans Frontieres Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kamenica, Mitrovica 30/04/2014 4,851.23
hollësi School Mediators for Inclusive Education N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 110 - EDUKIMI Kosova 31/12/2013 14,187.78

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,513,373,903.982,451,507,167.61