kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3321-3330 nga 3334
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi 2014- Supervision of works for the waste infrastructure project in north of Kosovo N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 140 - UJËSJELLËSI DHE KANALIZIMI Kosova 175,875 35,175
hollësi 1st National selection Conference of the European Youth Parliament N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Prishtina 20/02/2012 14,598 14,598
hollësi 1st June Children's Day N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Prishtina 30/06/2012 5,500 5,500
hollësi 1275850 N/A Beneficiary Organization Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 60,083.26 60,370.98
hollësi 11th Edition of Int. Students Film & Theatre Festival - Skena Up Skena Up Norvegjia 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 31/12/2013 5,069.28 4,996.08
hollësi 'School of Activism' Iniciativa për Progres Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Mitrovica Veriore 31/01/2012 13,690 13,690
hollësi 'Revitalization of Old Bazaars and Artisanship of Western Kosovo' Komuna e Pejës Zyra e Bashkimit Evropian 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Kosova, Peja 80,919
hollësi 'For Hannah, future stories from the past Ministry of Culture Youth and Sports Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 2,500 2,500
hollësi 'Establishing Economically Viable Collecting and Packaging Recyclable Waste Platform in Vushtrri' Komuna e Vushtrrisë, Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Vushtrria 77,664
hollësi 'Enforcement and promotion of the Forest Fruit Processing Plant-UNIQUE' Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Kosova 58,146

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,347,917,067.322,574,805,312.54