kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3431-3431 nga 3431
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi "Act for positive change" N/A Beneficiary Organization Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim 110 - EDUKIMI Mitrovica Veriore 02/12/2013 4,800 3,400

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,170,337,050.822,328,763,974.21