kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3431-3440 nga 3519
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)rendit në zbritje
hollësi IPA 2009 & IPA 2010 - The EU Perspective in Kosovo Ministria e Integrimit Evropian Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 5,560,000 5,356,177
hollësi Kosovo Energy Efficiency and Renewable Energy Project Ministry of Economic Development Banka Botërore 230 - GJENERIMI I ENERGJISË DHE FURNIZIMI Kosova 31/08/2020 5,324,813.63 5,416,222.93
hollësi IPA 2009 - ''Construction of Multi-Purpose Facilities in Mitrovicë/Mitrovica'' - Kosovo N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Mitrovica 10,799,859 5,420,654
hollësi Gjilani V Substation N/A Beneficiary Organization Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim 230 - GJENERIMI I ENERGJISË DHE FURNIZIMI Gjilan 27/03/2013 5,702,162.06 5,468,623.49
hollësi ICITAP - General Programming Ministria e Punëve të Brendshme Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 5,476,051.4
hollësi IPA 2016 - 394-632 Sector Reform Contract - Sector Budget Support Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 22,000,000 5,500,000
hollësi BUSINESS ENVIRONMENT TA PROJECT N/A Beneficiary Organization Banka Botërore 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA 31/05/2012 5,753,300 5,538,233.43
hollësi Kosovo Water Institutional Sector Reform Program N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 140 - UJËSJELLËSI DHE KANALIZIMI Kosova 28/09/2012 5,158,935.35 5,539,567.85
hollësi EU Return and Reintegration Phase IV (EU-RRK IV) Ministria për Komunitete dhe Kthim Zyra e Bashkimit Evropian 700 - NDIHMA HUMANITARE Gjilan, Istog, Klin, Obiliq, Peja, Shterpca, Suhareka 31/07/2017 3,781,849 5,578,062
hollësi Strengthening Vocational Training in Kosovo Ministry of Labor and Social Walfare Luksemburgu 110 - EDUKIMI Kosova 31/12/2012 5,589,434

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,099,050,599.412,363,594,622.55