kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3451-3460 nga 3573
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Analysis, Interpretation and Use of Statistics Qeveria e Kosovës Government of Japan 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 23/03/2013 5,147.22 4,597.62
hollësi Analyses, Interpretation and use of Official Statistics (Economic Statistics) Enti i Statistikave të Kosovës Government of Japan 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 18/09/2010 14,166.32 16,111.43
hollësi Always Together Komuna e Lipjanit Mbretëria e Bashkuar e Anglisë dhe Irlandës Veriore 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Lipjan 31/03/2015 10,142.27 10,142.27
hollësi Alternative Dispute Mechanisms. N/A Beneficiary Organization Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Prishtina 02/12/2009 5,000 5,000
hollësi Allianz für Kinder (Alliance for Children) - Emergency medical aid for children Ministria e Shëndetësisë Austria 120 - SHËNDETËSIA Kosova 31/12/2011 135,343 135,343
hollësi ALLED-II Aligning Education and Training with Labour Market Needs Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Agjencia Austriake për Zhvillim 110 - EDUKIMI Kosova 31/08/2022 69,202
hollësi Aligning education with labour market needs Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Agjencia Austriake për Zhvillim 110 - EDUKIMI Kosova 700,000 768,760.42
hollësi Albanian Language Course N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Graçanica 5,000 5,000
hollësi Albania vs Norway - Public viewing N/A Beneficiary Organization Norvegjia 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 31/12/2013 988.12 958.32
hollësi AkTam SMACk! Handikos "Shoqata e Paraplegjikëve dhe fëmijëve me paralizë" Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Prishtina 31/12/2013 1,290.94 1,301.87

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,177,826,690.312,440,440,153.81