kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3461-3470 nga 3560
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi After-school support and scholarships for better integration of Roma, Ahkali and Egyptians in the mainstream education Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Mbretëria e Bashkuar e Anglisë dhe Irlandës Veriore 110 - EDUKIMI Kosova 31/03/2015 53,972.39 50,258.83
hollësi After School Support to RAE Children and Creation of Employment Opportunities for RAE Youth (Implemented by NGO Voice of RAE) Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Ambasada e Finlandës në Kosovë 110 - EDUKIMI Ferizaj, Fushë Kosova, Graçanica, Kamenica, Lipjan, Obiliq, Podujeva, Prishtina, Shtime, Suhareka 49,955 49,955
hollësi After School Skills Education for Teens (ASSET) N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 110 - EDUKIMI Gjakova, Kosova, Prishtina 2,218,672.35 1,418,359.64
hollësi African Swine Fever emergency preparedness Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Organizata e Ushqimit dhe Bujqësisë 311 - BUJQËSI Kosova 62,122.83 23,961.66
hollësi Advocating a Law-Oriented Infrastructure to Promote Foreign Direct Investment (FY 2015) Ministria e Integrimit Evropian Government of Japan 321 - INDUSTRI Kosova 10/10/2015 10,386.53 10,292.6
hollësi Advocating a Law-Oriented Infrastructure to Promote Foreign Direct Investment (A) Ministria e Tregtisë dhe Industrisë Government of Japan 331 - POLITIKA TREGTARE DHE RREGULLORË DHE RREGULLIMET TË LIDHURA ME TREGTINË Kosova 06/07/2013 8,295.15 12,324.41
hollësi Advocacy to change the general electoral law Instituti Demokratik i Kosovës Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 01/09/2011 18,515
hollësi Advisory services to the Municipality of Mitrovica Komuna e Mitrovicës Suedia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Mitrovica 30/06/2010 115,856.14 115,726.67
hollësi Advisory Services to Assist in Privatization of the Electricity Distribution Company in Kosovo Advisory Services to Assist in Privatization of the Electricity Distribution Company in Kosovo N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 230 - GJENERIMI I ENERGJISË DHE FURNIZIMI Kosova 30/03/2012 7,509,206.24 5,841,103.38
hollësi Advisory Services on Judicial and Administrative Reform II Gjykata Kushtetuese, Instituti i Kosovës për Administratë Publike, Këshilli Gjyqësor i Kosovës Qeveria Gjermane 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 993,476.61

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,170,009,998.312,434,486,161.81