kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3471-3480 nga 3560
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Advisory services on judicial and administrative reform Ministria e Administratës Publike Qeveria Gjermane 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/03/2019 2,000,000 1,760,261.53
hollësi Advisory services for judicial and administrative reform – Capacity development of training institutions in Kosovo Gjykata Kushtetuese, Instituti Gjyqësor i Kosovës, Ministria e Drejtësisë Qeveria Gjermane 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2016 2,000,000 1,975,000
hollësi Advisor to MEST for PVE activity - Advisor to the Ministry of Education, Science and Technology for Prevention of Violent Extremism activity N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 01/04/2020 186,361.38 186,360.49
hollësi Adviser to the KSF on Military Matters, NATO Advisory Team (NAT) 2011-2012- Implemented by Ministry of Defence N/A Beneficiary Organization Mbretëria e Bashkuar e Anglisë dhe Irlandës Veriore 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/03/2013 262,542.24 230,000
hollësi Advancing Women’s Rights Initiative N/A Beneficiary Organization Agjencia Austriake për Zhvillim 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 472,000 472,000
hollësi Advancing the LGBT Community’s Position in Society Qeveria e Kosovës Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/06/2020 109,252.15 109,252.15
hollësi Advancing Kosovo Together U.S. Prime Ministria për Komunitete dhe Kthim Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Gjilan, Graçanica, Istog, Klin, Kllokot, Leposaviq, Mitrovica Veriore , Novobërda, Obiliq, Partesh, Peja, Ranillug, Shterpca, Vushtrria, Zubin Potok, Zveçan 15/04/2017 6,373,436.19 6,579,537.72
hollësi Advancing Kosovo Together Local Solutions N/A Secondary Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Gjilan, Graçanica, Istog, Klin, Kllokot, Leposaviq, Mitrovica Veriore , Novobërda, Obiliq, Partesh, Peja, Ranillug, Shterpca, Vushtrria, Zubin Potok, Zveçan 30/07/2018 6,210,074.44 6,491,217.45
hollësi Advancing Kosovo Together -G2G/Gjilan N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 20/11/2017 177,493.79 177,493.79
hollësi Advancing Gender Justice Ministria e Drejtësisë Ministria e Punëve të Jashtme të Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 2,286,000 1,709,734.85

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,170,009,998.312,434,486,161.81