kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3481-3490 nga 3560
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Advancing gender equality and women's rights in Kosovo Rrjeti i Grave të Kosovës Suedia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/03/2009 137,054.18 137,054.18
hollësi Advancing criminal procedural rights in Kosovo Qeveria e Kosovës Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 01/09/2020 100,000 100,000
hollësi Adressing Gender Based Violence in Kosovo Ministria e Drejtësisë Fondi i Kombeve të Bashkuara për Popullsi 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Kosova 190,019.52 145,662.05
hollësi Adolescents and Youth Perspective on Education Quality in Kosovo Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI Kosova 31/12/2013 32,205.8 18,946.57
hollësi Administrative support in implementing the CSF Grant Scheme Grupi Ndërkombëtar i Menaxhimit Norvegjia 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 31/12/2013 90,736.67 89,886.73
hollësi Administration of existing Bunatekas and additional books N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Kosova 11,000 11,000
hollësi Administration for Occupational Skills Development Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Government of Japan 110 - EDUKIMI Kosova 08/11/2012 4,101.75 4,440.02
hollësi Adjoining Women and Market (AWM) N/A Beneficiary Organization Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Prishtinë 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 19/09/2018 52,852.98 52,852.98
hollësi Addressing human trafficking for sexual purposes and prostitution in Kosovo N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/04/2012 9,000 7,200
hollësi Adaptation and Mitigation of Climate Change in Forests and Forestry of Southeast Europe Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Organizata e Ushqimit dhe Bujqësisë 312 - PYLLTARI Kosova 181,738.88

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,170,009,998.312,434,486,161.81