kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3491-3500 nga 3560
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Active Labour Market Programme for Youth Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ministry of Labor and Social Walfare Norvegjia, Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara, Qeveria e Kosovës 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 31/12/2015 2,681,529.67 2,512,707.7
hollësi Active Community vs. Discrimination N/A Beneficiary Organization Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE, 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Ranillug 2,010 2,006
hollësi Action for Municipal Leadership Komuna e Leposaviqit, Komuna e Mitrovicës, Komuna e Zubin Potokut, Komuna e Zveçanit Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Leposaviq, Mitrovica Veriore , Zubin Potok, Zveçan 31/12/2018 295,666.34 264,327.3
hollësi Action and Advocacy for People in Enclaves N/A Beneficiary Organization Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Prishtina 30/06/2008 20,000 20,000
hollësi Acquisition of magazines Kosova 2.0 Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 300 300
hollësi Accountability for Child Rights: Monitoring Results for Children Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët Austria 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/06/2012 460,000 460,000
hollësi Accountability for Child Rights Kosovo Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Austria 130 - POLITIKAT E POPULLSISË / PROGRAMET DHE SHËNDETËSIA RIPRODHUESE Kosova 1,580,204.7 1,659,516.82
hollësi Accomodating the Serb Community in independent Kosovo Instituti Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/05/2010 117,053.73 120,641.28
hollësi Accessible Quality Healthcare AQH phase II Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim 120 - SHËNDETËSIA Kosova 7,024,884.42 1,087,843.35
hollësi Accessible Quality Healthcare (AQH) Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim 120 - SHËNDETËSIA Kosova 6,464,327.8 6,488,299.34

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,170,009,998.312,434,486,161.81