kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3501-3510 nga 3560
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Access to territorial protection and asylum procedures for asylum seekers, refugees' naturalisation and provision of direct assistance in meeting basic needs for minority returnees and displaced communities Ministria e Punëve të Brendshme Qeveria Gjermane 120 - SHËNDETËSIA, 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2012 300,000 283,150
hollësi Access to Justice Instituti Gjyqësor i Kosovës, Ministria e Drejtësisë Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2011 454,814.63 447,818.72
hollësi AC funds for running of few activities such a HIS, Health System, Environmental health etc Ministria e Shëndetësisë Organizata Botërore e Shëndetësisë 120 - SHËNDETËSIA Prishtina 236,204.3 195,095.85
hollësi A Hope for Children with Disabilities 2 N/A Secondary Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 110 - EDUKIMI, 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Rahovec 18,650 18,650
hollësi 7th annual Skena-UP International Student Film and Theatre Festival Skena Up Norvegjia 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Prishtina 31/12/2009 5,000 5,000
hollësi 40th Anniversary of "Gjecovi Meetings" 2011 N/A Beneficiary Organization Norvegjia 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Prizren 2,000 2,000
hollësi 21st of june international music feast N/A Beneficiary Organization Ambasada e Francës në Kosovë 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Prishtina 03/06/2016 21,048 17,258
hollësi 2019/414-271 -Annual work programme of Institute for Development Policy-INDEP N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2020 49,000 39,200
hollësi 2019/414-269 - Annual programme fof NGO Domovik for 2020 N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Kosova 31/12/2020 59,455 47,564
hollësi 2019/414-268 - Enabling Occupational Safety and Health Preventive Culture in Kosovo N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Kosova 31/12/2020 42,025 33,620

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,170,009,998.312,434,486,161.81