kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3521-3525 nga 3525
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi 'Enforcement and promotion of the Forest Fruit Processing Plant-UNIQUE' Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Kosova 58,146
hollësi "WASTE WATER TREATMENT PLANT" in Gjakova N/A Beneficiary Organization Sekretariati Zviceran i Shtetit për Çështje Ekonomike 140 - UJËSJELLËSI DHE KANALIZIMI Gjakova 8,000,000 4,629,000
hollësi "Surprised body project" praticipating in a dance festival in Albania N/A Beneficiary Organization Norvegjia 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 31/12/2012 2,007.54 2,014.48
hollësi "Sewerage Disposal in Southwest Kosovo phase IV" in Peja N/A Beneficiary Organization Sekretariati Zviceran i Shtetit për Çështje Ekonomike 140 - UJËSJELLËSI DHE KANALIZIMI Peja 8,000,000 5,124,435.68
hollësi "Act for positive change" N/A Beneficiary Organization Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim 110 - EDUKIMI Mitrovica Veriore 02/12/2013 4,800 3,400

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,098,948,797.762,396,261,486.95