kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3521-3530 nga 3757
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR)rendit në zbritje Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Support for the development and enforcement of constitutional and EU-compliant law in Kosovo – Phase II Gjykata Kushtetuese, Instituti Gjyqësor i Kosovës, Ministria e Drejtësisë Qeveria Gjermane 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/01/2015 3,000,000 2,990,000
hollësi Trust Fund Sustainable Employment and Development Policy Programme Ministria e Ekonomisë dhe Financave Bashkëpunimi Italian 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 3,000,000 3,000,000
hollësi IPA 2008 - Kosovo Sustainable Energy Projects- KoSEP N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 230 - GJENERIMI I ENERGJISË DHE FURNIZIMI Kosova 3,000,000 3,000,000
hollësi IPA 2011 - EU Community Stabilisation Programme Phase II (EU-CSP II) N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova, Leposaviq, Mitrovica Veriore , Zubin Potok, Zveçan 3,000,000 1,336,681
hollësi IPA 2013 - Support to Micro, Small and Medium Enterprises in Kosovo N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 331 - POLITIKA TREGTARE DHE RREGULLORË DHE RREGULLIMET TË LIDHURA ME TREGTINË Kosova 3,000,000 1,607,357
hollësi IPA 2016 - Young Cell Scheme (Round XI-XII) N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Kosova 3,000,000 2,851,960
hollësi IPA 2017 - Supply of equipment and goods for prevention, protection and treatment of Covid-19 Ministria e Shëndetësisë Zyra e Bashkimit Evropian 120 - SHËNDETËSIA Kosova 3,000,000 3,000,000
hollësi IPA - 2009 2016/373-311 -Completion of the Construction of a Sports Centre Omnisport and Landscaping Works Ministry of Culture Youth and Sports Komisioni Evropian 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 3,022,401 2,150,087
hollësi Support to the Statistical Office of Kosovo Enti i Statistikave të Kosovës Suedia 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 30/06/2014 3,022,581.05 3,089,230.34
hollësi IPA 2007 - Support to Local Government Ministry of Local Government and Administration Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Gjakova, Gjilan, Gllogovc, Hani i Elezit, Junik, Mamusha, Mitrovica, Obiliq, Podujeva, Viti 15/01/2011 3,032,000 2,991,419

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,233,818,845.292,641,599,643.21