kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3521-3530 nga 3757
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Daterenditje në ngjitje Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi IPA II 2016- Financial audit of six (6) external actions contracts in Kosovo N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 55,323
hollësi IPA 2014 - Supporting the 16th edition of the International Documentary and Short Film Festival ''Dokufest'' N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 19,929 17,012
hollësi Institutional capacity development for cyber security and rule of law N/A Beneficiary Organization Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Prishtinë 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 1,439,219.07 1,439,219.07
hollësi Enhancing women's access to employment N/A Beneficiary Organization Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Prishtinë 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Albania, Kosova 310,646.1 310,646.1
hollësi ATA 2020 - Independent Checking Electrical Engineer 2021 Komuna e Prishtinës Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 3,960
hollësi Consolidation phase of CMIS for the Kosovo Judiciary Këshilli Gjyqësor i Kosovës Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Prishtinë 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 1,985,546.33 1,985,546.33
hollësi Decentralisation and Municipal Support N/A Beneficiary Organization Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Prishtinë 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 2,066,551.61 2,066,551.61
hollësi Support to implement the agreements reached in Brussels dialogue N/A Beneficiary Organization Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Prishtinë 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 391,543.52 391,543.52
hollësi Development of a Legal Information Service Kuvendi i Kosovës Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Prishtinë 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 1,402,977.02 1,402,977.02
hollësi ATA 2020 - Independent checking structural Engineer Komuna e Prishtinës Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 9,000

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,233,818,845.292,641,599,643.21