kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3521-3530 nga 3757
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)rendit në zbritje
hollësi IPA 2016 - Support to the Free Movement of Goods in Kosovo N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 331 - POLITIKA TREGTARE DHE RREGULLORË DHE RREGULLIMET TË LIDHURA ME TREGTINË Kosova 3,265,580 2,527,894
hollësi IPA 2008 - Closing of eight municipal uncontrolled dumpsites Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Zyra e Bashkimit Evropian 140 - UJËSJELLËSI DHE KANALIZIMI Ferizaj, Fushë Kosova, Gjakova, Kaçanik, Klin, Lipjan, Podujeva, Prishtina 01/11/2011 2,655,657 2,547,267
hollësi Strengthening Election Administration in Kosovo II N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar, Qeveria e Kosovës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova, Leposaviq, Mitrovica Veriore , Zubin Potok, Zveçan 31/03/2013 3,180,759.8 2,551,572.59
hollësi IPA 2008 - Support to Customs and Taxation Administrations N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE, 331 - POLITIKA TREGTARE DHE RREGULLORË DHE RREGULLIMET TË LIDHURA ME TREGTINË Kosova 24/09/2011 2,639,500 2,556,677
hollësi IPA 2013 - Support to Kosovo's Policy and Strategic Planning Ministria e Integrimit Evropian Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 2,085,000 2,558,514
hollësi Support to Olof Palme International Center Program in Kosovo 2016-2021 N/A Beneficiary Organization Suedia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2022 3,841,680.1 2,561,120.06
hollësi Return and Reintegration in Kosovo Komuna e Fushë Kosovës, Komuna e Gjilanit, Komuna e Istogut, Komuna e Pejës, Ministria për Komunitete dhe Kthim Ministria për Komunitete dhe Kthim, Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara, Zyra e Bashkimit Evropian 700 - NDIHMA HUMANITARE Fushë Kosova, Gjilan, Istog, Peja 31/12/2010 2,414,845.49 2,575,329.71
hollësi PEU CSSF WB YUP 01 Strengthening resilience in Kosovo through a safe and inclusive return to normality in health and education in the wake of COVID-19 Qeveria e Kosovës Mbretëria e Bashkuar e Anglisë dhe Irlandës Veriore 700 - NDIHMA HUMANITARE Kosova 2,577,758.01 2,577,758.01
hollësi Reform of Public Finance System in Kosovo, phase II Komiteti për Buxhet dhe Financa Qeveria Gjermane 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/04/2016 2,700,000 2,580,000
hollësi Multidimensional Project for the Implementation of an Institutionalized Partnership between Austria and Kosovo in the field of Higher Education, Research and Innovation Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Agjencia Austriake për Zhvillim, Austria 110 - EDUKIMI Kosova 31/12/2010 2,860,000 2,624,000

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,233,818,845.292,641,599,643.21