kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3521-3530 nga 3757
Titulli Agjencia Përfitueserendit në zbritje Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi IPA 2014 - EU information and Cultural Centre in Kosovo Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 297,920 297,159
hollësi IPA 2013 - Strengthening capacities of non-formal and integrated education in the northern Kosovo Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 80,311 63,433
hollësi IPA 2011 - Supplies end Equipments to Schools throughout Kosovo-Lot 2 ICT Equipment Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Kosova 287,344 287,344
hollësi IPA 2010 - Construction of Water Treatment Plant for regional water company 'Prishtina' Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 140 - UJËSJELLËSI DHE KANALIZIMI Kosova 5,000,000 981,000
hollësi IPA 2011 - Development of energy Sector IV - Improvement of Transmission Network in Kosovo Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 230 - GJENERIMI I ENERGJISË DHE FURNIZIMI Kosova 4,000,000
hollësi IPA 2011 - 2014 / 354-891 'Socio economic empowerment for vulnerable groups living in Kosovo' Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 157,186 22,840
hollësi IPA 2013 - 'Increasing the Competitiveness, Product Quality and Sales of Wood Processors in Ferizaj, Kacanik and Shterpce' Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Kosova 491,558 490,975
hollësi Construction of a High Security Prison in Kosovo Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 410,873
hollësi Culture in Action Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 52,433
hollësi 2016 / 382-105 Independent checking Engineer - Mr Hulaj Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Kosova 2,400

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,233,818,845.292,641,599,643.21