kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3521-3530 nga 3560
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatorerendit në zbritje Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi IPA 2015- Domestic soups and spices from vegetable processor Ananas impex N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 311 - BUJQËSI Kosova 305,810 194,510
hollësi IPA 2017 - 2019/413-800 - Technical Assistance to support the implementation of Public Finance Management reforms in Kosovo Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 2,942,200 588,440
hollësi IPA 2017 EU Support for the Competitiveness of Kosovo's ICT Sector - Supplies Ministry of Economic Development Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Kosova 336,268 134,742
hollësi ATA 2019 - Independant Checking Structural Engineer Komuna e Mitrovicës Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 8,100 2,160
hollësi IPA 2018 - Project against Economic Crime in Kosovo PECK III N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 2,000,000 516,751
hollësi IPA 2014- 2016/382-200 - Support in the development and implementation of Food Safety and Sanitary and Phytosanitary Controls Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 311 - BUJQËSI Kosova 13/08/2020 2,464,800 2,718,636
hollësi IPA 2008 - Municipal Social and Economic Infrastructure Ministry of Local Government and Administration Zyra e Bashkimit Evropian 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Deçan, Dragash, Ferizaj, Fushë Kosova, Gjakova, Gjilan, Gllogovc, Graçanica, Hani i Elezit, Istog, Junik, Kamenica, Kaçanik, Klin, Leposaviq, Lipjan, Malisheva, Mamusha, Mitrovica, Novobërda, Obiliq, Partesh, Peja, Podujeva, Prishtina, Prizren, Rahovec, Shterpca, Shtime, Skënderaj, Suhareka, Viti, Vushtrria, Zubin Potok, Zveçan 14/09/2012 2,491,000 2,307,863
hollësi IPA 2016- Construction of waste collection points in the north of Kosovo N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 140 - UJËSJELLËSI DHE KANALIZIMI Kosova 264,040
hollësi CBC 2013 Construction of Crossing Point between Kosovo and Macedonia-Stancic Belanoci N/A Secondary Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Kosova 880,118 905,828
hollësi IPA 2014-Promotion of quality agri-produce in Kosovo N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 311 - BUJQËSI Kosova 331,730 319,980

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,170,009,998.312,434,486,161.81