kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3521-3530 nga 3591
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacionirenditje në ngjitje Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Support to Public Finance Management 2012 N/A Beneficiary Organization Departamenti për Zhvillim Ndërkombëtar 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 601,902.01 59,959.23
hollësi European Union Rule of Law Mission EULEX Kosovo N/A Beneficiary Organization Estonia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 412,000
hollësi SUPPORT TO PAR RELATED SECONDARY LEGISLATION Ministria e Administratës Publike Departamenti për Zhvillim Ndërkombëtar 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 31/07/2010 187,477.47 187,477.47
hollësi Kids Voting in Kosovo Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Fakulteti Ekonomik i UP-së Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 31/12/2011 562,345.36
hollësi Promoting Democratic Reforms Forumi për Iniciativa Qytetare Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 30/09/2010 35,427.49
hollësi Combating Conflict of Interest Speak Up Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 30/09/2010 26,767.44
hollësi Promoting Rule of Law Instituti për Studime të Avancuara GAP Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 31/10/2010 29,129.27
hollësi Inter-Ethnic Policy Dialogue Instituti Demokratik Kombëtar Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 30/06/2010 185,010.24
hollësi Promoting Open Debate and Accountability Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 30/11/2010 42,512.99
hollësi Promoting Reconciliation and Regional Cooperation Iniciativa Rinore për të Drejtat e Njeriut Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 30/06/2010 18,894.66

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,083,744,111.882,525,655,991.55