kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3521-3530 nga 3757
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primarrendit në zbritje Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Dealing with Conflict Legacy and Missing Persons Ministria e Drejtësisë Mbretëria e Bashkuar e Anglisë dhe Irlandës Veriore 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Kosova 1,249,597.18 942,470.71
hollësi Institutional development of relevant participating city/municipalities/counties with focus on urban DRR Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Komisioni Evropian 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Kosova 21,409.3 18,174.48
hollësi EU Funds N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Kosova 14/05/2014 343,638.11 269,676.42
hollësi Public Pulse III UNDP Kosovo Agency of Statistics Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Kosova 251,487.4 251,487.4
hollësi PD Nutrition: Elimination of Iodine Deficiency Diseases Ministria e Shëndetësisë Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Kosova 47,479.59 47,479.59
hollësi Urban Resilience Network Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Zyra e Bashkimit Evropian 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Kosova 7,176.07
hollësi Support for Sustainable Prizren – Initiating Urban NAMAs (Nationally Appro-priate Mitigation Actions) Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Agjencia Austriake për Zhvillim, Komuna e Prizrenit, Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Prizren 399,053.07 228,027.16
hollësi Inclusive Development Programme Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Qeveria e Kosovës Suedia 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Leposaviq, Mitrovica, Mitrovica Veriore , Skënderaj, Vushtrria, Zubin Potok, Zveçan 3,155,681.58 1,625,678.91
hollësi Unified Veterinary and Phytosanitary System Agjencia e Veterinës dhe Ushqimit Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 500 - NDIHMA E MALLRAVE DHE PROGRAMI I NDIHMËS SË PËGJITHSHME Kosova 01/10/2017 98,890.74 121,050.76
hollësi United Kingdom Committee for UNICEF Ministry of Culture Youth and Sports Mbretëria e Bashkuar e Anglisë dhe Irlandës Veriore 500 - NDIHMA E MALLRAVE DHE PROGRAMI I NDIHMËS SË PËGJITHSHME Kosova 138,445.15 128,683

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,233,818,845.292,641,599,643.21