kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3521-3530 nga 3560
Titullirendit në zbritje Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Workshop on reproductive Health Strategy for NGO Senior Officers - Capacity Development of NGO Towards Sustainability Fondacionit Shëndetësor i Kosovës Government of Japan 130 - POLITIKAT E POPULLSISË / PROGRAMET DHE SHËNDETËSIA RIPRODHUESE Kosova 16/10/2010 11,851.6 13,273.35
hollësi workshops on weaving, tailoring and sewing BRIGA Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Peja 07/06/2010 6,400 6,400
hollësi Worst Forms of Child Labour Project 1 Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Ministry of Culture Youth and Sports, Ministry of Labor and Social Walfare , Ministry of Local Government and Administration Organizata Ndërkombëtare e Punës 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 368,404.19 332,688.52
hollësi WP-KOS-ECODAIRY – Verbesserung der Umweltbilanz von Molkerei-Betrieben im Kosovo (und Südwest Balkan) Komuna e Prishtinës Agjencia Austriake për Zhvillim 311 - BUJQËSI Kosova 31/01/2019 158,427.81
hollësi WP-KOS-Foness; Aufbau einer Möbelproduktion im Kosovo Ministry of Economic Development Agjencia Austriake për Zhvillim 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Kosova 31/03/2022 35,519.79
hollësi WP-KOS-Verpura/S&T; Verbesserung der Gesamtleistung des kosovarischen KMU und Start-up Ökosystems durch fortschrittliche IT-Systeme Komuna e Prishtinës Agjencia Austriake për Zhvillim 311 - BUJQËSI Kosova 31/03/2019 232,080.7
hollësi You can do it! N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Rahovec 30/05/2013 12,070 12,070
hollësi You Should Change - Be Aware Shoqata e Pavarur e Gruas Hareja Ambasada e Holandës 120 - SHËNDETËSIA 30/04/2012 12,300 12,300
hollësi Young Child Survival and Development Ministria e Shëndetësisë Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 120 - SHËNDETËSIA, 130 - POLITIKAT E POPULLSISË / PROGRAMET DHE SHËNDETËSIA RIPRODHUESE Kosova 31/12/2013 166,071.92 8,322.47
hollësi Young Entreprenuers Program N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Prishtina 4,587,774.64 4,616,888.7

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,170,009,998.312,434,486,161.81