kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3531-3540 nga 3583
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR)rendit në zbritje Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi IPA 2008 - Extension of Water Treatment at Shipol, Mitrovica N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 140 - UJËSJELLËSI DHE KANALIZIMI Mitrovica 16/01/2014 9,738,000 10,760,135
hollësi Vocational Education N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Malisheva, Skënderaj 31/12/2010 9,777,246.82 9,777,246.82
hollësi IFS - RRM 2007 - Support to the establishment and functioning of the International Civilian Office (ICO) in Kosovo N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/06/2009 9,930,205 9,904,765
hollësi IFS - RRM Interim Response Programme under the Instrument for Stability for a Programme to support the continuing functioning of the International Civilian Office (ICO) in Kosovo - Package ICO II N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 01/07/2010 10,000,000 9,500,000
hollësi Modernisation of Pristina’s urban transport system N/A Beneficiary Organization Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Prishtina 10,000,000 1,790,000
hollësi IPA 2017 - Trust Fund to Support the Kosovo Energy Efficiency Fund (KEEF) Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 230 - GJENERIMI I ENERGJISË DHE FURNIZIMI Kosova 10,000,000 5,000,000
hollësi Energy Efficiency Facility Procredit Bank Qeveria Gjermane 240 - SHËRBIMET BANKARE DHE FINANCIARE Kosova 10,000,000 10,000,000
hollësi Energy Efficiency Facility BMZ nr.(202095727 / 202095735) Raiffeisen Bank Qeveria Gjermane 230 - GJENERIMI I ENERGJISË DHE FURNIZIMI Kosova 10,000,000 10,000,000
hollësi Growth and Fiscal Stability Initiative Program N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 14/10/2013 10,021,585.58 10,148,447.42
hollësi IPA 2009 & IPA 2010 - Municipal Social and Economic Infrastructure – Phase VI LOT 1 N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Kosova, Leposaviq 10,031,937 8,122,482

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,036,633,822.882,496,771,409.82