kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3531-3540 nga 3583
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacionirenditje në ngjitje Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Thematic Contribution for Basic Education and Gender Equality1 N/A Beneficiary Organization Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI 31/12/2012 6,054.03 6,054.03
hollësi Assessment of Iodine Deficiency Status among Albanian Children and Pregnant Women after Introduction of Iodized Salt N/A Beneficiary Organization Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 120 - SHËNDETËSIA 31/12/2010 2,477,293.18 2,292,494.76
hollësi Women and Girl Literacy Proj N/A Beneficiary Organization Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI 31/12/2009 16,784.68 15,532.6
hollësi Social Inclusion: Regional Support to Marginalized Communities N/A Beneficiary Organization Zyra e Komisionerit të Lartë të Kombeve të Bashkuara për Refugjatët 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE 31/01/2011 104,807.72 96,989.39
hollësi Engag. of the Devt Partners N/A Beneficiary Organization Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA 28/02/2010 34,621.52 34,544.18
hollësi Kosovo Transparancy Initiative II N/A Beneficiary Organization Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 31/12/2009 11,690.52 11,749.96
hollësi Secondment of Short Term Observers to Local Elections in Kosovo N/A Beneficiary Organization Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 01/03/2010 34,767.24 24,836.52
hollësi Support to the Kosovo Population and Housing Census 2011 N/A Beneficiary Organization Departamenti për Zhvillim Ndërkombëtar 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET 19/12/2011 1,170,275.02 1,169,453.86
hollësi Protection and Promotion Cultural Heritage 2011 Muzeu Etnologjik i Kosovës Ambasada e Holandës 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET 31/07/2011 4,500 4,500
hollësi Think Green - 'Loesje' Methodology for Critical Thinking and Writing N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE 15/07/2011 13,750 13,750

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,036,633,822.882,496,771,409.82