kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3551-3560 nga 3583
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR)rendit në zbritje Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Energy support program phase I BMZ nr: (2005 66 166) Sistemi i Transmisionit dhe Operatorët e Tregut, Sh.A Qeveria Gjermane 322 - RESURSET MINERALE DHE MINJERAT Kosova 12,350,000 12,349,997
hollësi EMPOWER Private Sector N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Prishtina 14/01/2020 12,374,803.04 11,574,377.93
hollësi IPA 2013 & 2012 - Construction of three Common Crossing Points National Centre for Border Management Komisioni Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 12,520,406 8,698,464
hollësi Transformational Leadership Program- Scholarships and Parnerships N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 110 - EDUKIMI Kosova 13,108,568.75 14,508,966.21
hollësi AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT PROJECT N/A Beneficiary Organization Banka Botërore 311 - BUJQËSI Kosova 30/06/2021 13,520,991.58 6,952,431.66
hollësi AGRO N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 311 - BUJQËSI Prishtina 13,956,599.66 10,332,129.92
hollësi Stand-by credit line to the Deposit Insurance Fund of Kosovo (DIFK) N/A Beneficiary Organization Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim 240 - SHËRBIMET BANKARE DHE FINANCIARE Kosova 14,000,000
hollësi Justice Support Program N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova, Mitrovica Veriore 17/09/2010 14,703,756.45 14,839,958.2
hollësi Onlending to Micro, Small and Medium sized enterprises (Bmz nr. 2020 95 941) Procredit Bank Qeveria Gjermane 240 - SHËRBIMET BANKARE DHE FINANCIARE Kosova 15,000,000
hollësi Kosovo Private Enterprise Project N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar, Qeveria e Kosovës 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA, 311 - BUJQËSI Dragash, Ferizaj, Fushë Kosova, Gjakova, Gjilan, Kosova, Leposaviq, Mitrovica Veriore , Zubin Potok, Zveçan 21/03/2013 16,030,633.16 16,691,458.16

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,036,633,822.882,496,771,409.82