kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3561-3570 nga 3591
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR)rendit në zbritje Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Transformational Leadership Program- Scholarships and Parnerships N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 110 - EDUKIMI Kosova 13,108,568.75 14,508,966.21
hollësi AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT PROJECT N/A Beneficiary Organization Banka Botërore 311 - BUJQËSI Kosova 30/06/2021 13,520,991.58 6,952,431.66
hollësi AGRO N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 311 - BUJQËSI Prishtina 13,956,599.66 10,332,129.92
hollësi IPA 2015 - Construction of the biomass heating plant with cogeneration technology CHP in Gjakova/Djakovica Ministry of Economic Development Zyra e Bashkimit Evropian 230 - GJENERIMI I ENERGJISË DHE FURNIZIMI Kosova 13,978,180 8,120,161
hollësi Stand-by credit line to the Deposit Insurance Fund of Kosovo (DIFK) N/A Beneficiary Organization Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim 240 - SHËRBIMET BANKARE DHE FINANCIARE Kosova 14,000,000
hollësi Justice Support Program N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova, Mitrovica Veriore 17/09/2010 14,703,756.45 14,839,958.2
hollësi Onlending to Micro, Small and Medium sized enterprises (Bmz nr. 2020 95 941) Procredit Bank Qeveria Gjermane 240 - SHËRBIMET BANKARE DHE FINANCIARE Kosova 15,000,000
hollësi Kosovo Private Enterprise Project N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar, Qeveria e Kosovës 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA, 311 - BUJQËSI Dragash, Ferizaj, Fushë Kosova, Gjakova, Gjilan, Kosova, Leposaviq, Mitrovica Veriore , Zubin Potok, Zveçan 21/03/2013 16,030,633.16 16,691,458.16
hollësi Municipal Water Supply and Sewerage Disposal in Prishtina Phase II (Bmz nr. 2009 65 749) (2020 60 085 EU-IPF MW Kosovo) Kompania Rajonale e Ujësjellësit Prishtina Sh.A., Prishtinë Qeveria Gjermane, Zyra e Bashkimit Evropian 140 - UJËSJELLËSI DHE KANALIZIMI Fushë Kosova, Graçanica, Prishtina 17,000,000 11,028,313
hollësi Sewage Disposal in South-west Kosovo Phase I (Prizren)(BMZ Nr. 2010 65 663)Phase II (Bmz nr. 2012 66 089) and ( Bmz Nr. 2012 70 115) Kompania Rajonale e Ujësjellësit Hidroregjioni Jugor Sh.A, Prizren Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Qeveria Gjermane 140 - UJËSJELLËSI DHE KANALIZIMI Prizren 17,000,000 13,867,860

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,083,744,111.882,525,655,991.55