kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3561-3570 nga 3583
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR)renditje në ngjitje Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Quality Education in Ferizaj Iniciativa për Progres Norvegjia 110 - EDUKIMI Ferizaj 30/04/2009 8,480
hollësi Furnishment of SOC sites -Decani Monastery Manastiri i Deçanit Norvegjia 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Deçan 30/11/2008 10,000
hollësi Prishtina Insight Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese Norvegjia 220 - KOMUNIKIMI Prishtina 31/12/2008 11,000
hollësi Operation support N/A Beneficiary Organization Norvegjia 120 - SHËNDETËSIA Prishtina 31/12/2008 830
hollësi Feroda Wood Pellets Production Plant N/A Beneficiary Organization Norvegjia 311 - BUJQËSI Lipjan 31/12/2008 30,000
hollësi Emergency medications Ministria e Shëndetësisë Norvegjia 120 - SHËNDETËSIA Prishtina 30/06/2008 11,370
hollësi Ren": CRYM Building N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Mitrovica Veriore 30/06/2013 7,997
hollësi Other funding from various government departments in Luxembourg N/A Beneficiary Organization Luksemburgu 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Kosova 501,356
hollësi Financing of the IMF Office in Kosovo Ministria e Ekonomisë dhe Financave Luksemburgu 240 - SHËRBIMET BANKARE DHE FINANCIARE Kosova 626,109
hollësi ICITAP - General Programming Ministria e Punëve të Brendshme Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 5,476,051.4

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,036,633,822.882,496,771,409.82