kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3561-3570 nga 3757
Titullirendit në zbritje Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi The Project for Installation of Medical Equipment at the Regional Hospital Ferizaj for Operation Use N/A Beneficiary Organization Government of Japan 120 - SHËNDETËSIA Ferizaj 30/06/2011 58,200 58,200
hollësi The Project for Rehabilitation of the Primary and Junior High School Dy Deshmoret in Municipality of Lipjan Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Government of Japan 110 - EDUKIMI Lipjan 30/09/2017 58,683 58,683
hollësi The Project for the Improvement of Musical Instruments of the Kosovo Philharmonic Orchestra Ministry of Culture Youth and Sports Government of Japan 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 31/03/2014 560,561.57 560,561.57
hollësi The Project of Equipping the Fire Department of Municipality of Kamenica with a new Fire Truck Komuna e Kamenicës Government of Japan 700 - NDIHMA HUMANITARE Kamenica 01/09/2013 129,033 129,033
hollësi The role of media in democratic countries-Access to information and function as a watchdog (J1804331) Qeveria e Kosovës Agjencia e Japonisë për Bashkëpunim Ndërkombëtar 220 - KOMUNIKIMI Kosova 26/01/2019 7,168.06 7,168.06
hollësi The Support to Domestic Elections Observations in Kosovo N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 389,004.15 390,403.66
hollësi The voice of minority communities in Pec/Peja region Grupi i Studios Eksperimentale Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Peja 31/01/2013 13,080 13,055
hollësi Theatre Criticism Workshop Skena Up Ambasada e Holandës 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 15/12/2010 3,000 2,400
hollësi Thematic Contribution for Basic Education and Gender Equality N/A Beneficiary Organization Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI Kosova 31/12/2012 6,453.3 6,453.3
hollësi Thematic Contribution for Basic Education and Gender Equality1 N/A Beneficiary Organization Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI 31/12/2012 6,054.03 6,054.03

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,233,818,845.292,641,599,643.21