kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3571-3580 nga 3757
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi ATA 2019 - Monitoring of Grant Schemes Implementation for Economic Development Section – Employment N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 20/11/2021 19,184 3,836
hollësi ATA 2019 - Independent Checking Engineer Architect 2020 Komuna e Graçanicës Zyra e Bashkimit Evropian 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 8,800 1,400
hollësi ATA 2019 - Independant Engineering Checking Mechanical Engineer 2020 Komuna e Gjakovës Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 5,180 420
hollësi ATA 2019 - Independant Checking Structural Engineer Komuna e Mitrovicës Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 8,100 4,500
hollësi ATA 2019 - Independant Checking Electrical Engineer - 2020 Komuna e Prishtinës Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 4,800 360
hollësi ATA 2019 - External Monitoring Expert for Micro Small Medium Enterprise grant scheme implementation N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 22/11/2021 14,400 2,880
hollësi ATA 2019 - 2019/413-947 (Monitoring of grant scheme implementation for Economic Development) N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 16/12/2020 16,380 16,380
hollësi ATA 2018/2018/400-899 - Monitoring of IPA 2016-CfP ''MSME Grant Scheme'' implementation N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 04/11/2019 14,040 14,040
hollësi ATA 2018/2018/-402-904 - Monitoring of IPA 2016-CfP ''MSME Grant Scheme'' implementation N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 04/11/2019 13,200 13,090
hollësi ATA 2018 - Technical Commitment Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Kosova 1,000 1,000

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,233,818,845.292,641,599,643.21