kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3571-3580 nga 3757
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR)rendit në zbritje Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Democratic Society Promotion (DSP) Phase II N/A Beneficiary Organization Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2018 3,774,000 3,774,000
hollësi IPA 2008 - EU KOSVET VI - Development of vocational and in-company training schemes and development of entrepreneurship skills Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Kosova 3,796,000 9,215,203
hollësi Capacity Development in the Basic Education Sector (CBDE), phase I Asociacioni i Komunave të Kosovës, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Qeveria Gjermane 110 - EDUKIMI Fushë Kosova, Gjilan, Kaçanik, Klin, Prishtina, Prizren 31/12/2012 3,800,000 3,800,000
hollësi IPA 2017 - Aligning Education with Labour Market Needs - II Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Zyra e Bashkimit Evropian 110 - EDUKIMI Kosova 3,800,000 920,000
hollësi IPA 2012 - Completion og gour municipal buildings under MUNINFRA V Komuna e Fushë Kosovës, Komuna e Obiliqit, Komuna e Podujevës, Komuna e Vushtrrisë Komisioni Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 3,800,628 3,512,454
hollësi Strengthening Sustainable Private and Decentralised Forestry(SSPDF)- Promotion of Economic Development through Capacity Building in Farmer Based Forest Management in Kosovo2014-2018 Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Suedia 312 - PYLLTARI Kosova 29/07/2021 3,805,941.27 3,588,438.98
hollësi Private and Decentralised Forestry in Kosovo Agjencioni Pyjor i Kosovës, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Suedia 312 - PYLLTARI Kosova 31/12/2014 3,811,609.71 3,899,168.41
hollësi Support to Olof Palme International Center Program in Kosovo 2016-2021 N/A Beneficiary Organization Suedia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2022 3,841,680.1 2,561,120.06
hollësi IPA 2011 - Construction of Municipal Social and Economic Infrastructure in Kosovo Phase VII Lot 2 and Lot 3 Komuna e Lipjanit, Komuna e Novobërdës Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Lipjan, Novobërda 3,900,168 5,846,794
hollësi Construction and Reconstruction of Health Facilities N/A Beneficiary Organization Norvegjia 120 - SHËNDETËSIA Gjilan, Mitrovica, Shterpca 31/12/2010 3,925,376.76 3,925,334.42

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,233,818,845.292,641,599,643.21