kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 3581-3583 nga 3583
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR)rendit në zbritje Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Civilian Police International N/A Beneficiary Organization Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 47,153,919.57
hollësi IPA 2011 - Develop independent, investigative, impartial, unbiased and publicly beneficial journalism in Kosovo N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 56,168,630 528,817
hollësi Kosovo Debt Management Support Program N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2013 105,797,714.77 101,956,965.23

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,036,633,822.882,496,771,409.82