kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 41-50 nga 3757
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Worst Forms of Child Labour Project 1 Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Ministry of Culture Youth and Sports, Ministry of Labor and Social Walfare , Ministry of Local Government and Administration Organizata Ndërkombëtare e Punës 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 368,404.19 332,688.52
hollësi workshops on weaving, tailoring and sewing BRIGA Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Peja 07/06/2010 6,400 6,400
hollësi Workshop on reproductive Health Strategy for NGO Senior Officers - Capacity Development of NGO Towards Sustainability Fondacionit Shëndetësor i Kosovës Government of Japan 130 - POLITIKAT E POPULLSISË / PROGRAMET DHE SHËNDETËSIA RIPRODHUESE Kosova 16/10/2010 11,851.6 13,273.35
hollësi Workshop on Administration of Environmental and Social Consideration Process for Implementation of a Japanese ODA Loan Project (FY2015) Ministria e Integrimit Evropian Government of Japan 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Kosova 14/04/2016 10,386.53 10,292.6
hollësi Workshop for traditional crafts in Janjevo N/A Beneficiary Organization Norvegjia 321 - INDUSTRI Lipjan 31/12/2012 4,393.29 4,422.79
hollësi Women's Wellness Center N/A Beneficiary Organization Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Peja 30/06/2010 9,300 9,300
hollësi Women's Safety and Security Initiative N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës, Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Kosova 31/05/2014 920,898.65 874,569.04
hollësi Women's Center N/A Beneficiary Organization Finlanda 110 - EDUKIMI Mitrovica 23/02/2012 6,120 6,120
hollësi Women together in support to Brussels Agreement (RWL SEE) Komuna e Graçanicës, Komuna e Mitrovicës, Komuna e Novobërdës, Komuna e Shtërpcës Ambasada e Finlandës në Kosovë 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Graçanica, Mitrovica, Novobërda, Shterpca 32,880 32,880
hollësi Women Market Center Grate në Biznes (Women in Business) Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 28/02/2014 14,995 11,996

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,233,818,845.292,641,599,643.21