kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 41-50 nga 3523
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Daterenditje në ngjitje Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi 2018/402-224 - Increasing and improving the steel production capacity, economic impact, and competitiveness of A CON SH.P.K through investing in refurbishment, equipment and training N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 15/06/2021 200,000 160,000
hollësi IPA 2016 - Monitoring of PAR SRC indicators Ministria e Administratës Publike Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/03/2021 235,700 47,140
hollësi 2018/402-154 - Further strengthening of competitiveness of REFRESH LLC and textile industry in Kosovo N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 15/03/2021 23,184 23,183
hollësi Small Grant Scheme N/A Beneficiary Organization Luksemburgu 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Kosova 31/12/2020 711,049
hollësi Inclusive development in Northern Kosovo 2017-2020 Komuna e Leposaviqit, Komuna e Mitrovicës, Komuna e Skënderajt, Komuna e Vushtrrisë, Komuna e Zubin Potokut, Komuna e Zveçanit Suedia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Leposaviq, Mitrovica, Mitrovica Veriore , Skënderaj, Vushtrria, Zubin Potok, Zveçan 31/12/2020 3,948,393.43 3,201,400.08
hollësi Mandate - Luxembourg Caritas - Foundation Kosovo Luxembourg Komuna e Kaçanikut, Komuna e Leposaviqit, Komuna e Vitisë, Komuna e Zveçanit, Komuna e Kllokotit Luksemburgu 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE, 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kaçanik, Kllokot, Leposaviq, Viti, Zveçan 31/12/2020 2,000,000 13,398,197
hollësi UNICEF regular resources Qeveria e Kosovës Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Kosova 31/12/2020 4,583,766.06 3,445,611.98
hollësi Support for stronger and sustainable municipalities N/A Beneficiary Organization Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Prishtinë 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2020 98,371.26 140,761.51
hollësi Rehabilitation/Construction of Sewage Networks Peja, Gjakova, Prizren Phase V 2015 67 056 Ministry of Economic Development KfW 140 - UJËSJELLËSI DHE KANALIZIMI Gjakova, Peja, Prizren 31/12/2020 101,287
hollësi KWN - Further Advancing Women's Rights in Kosovo N/A Beneficiary Organization Agjencia Austriake për Zhvillim 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2020 200,000

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,099,307,735.412,365,736,093.55