kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 41-50 nga 3609
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR)rendit në zbritje Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Plan Bee N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Obiliq, Suhareka 31/05/2014 7,921.88
hollësi Support to KPC stand-down and KSF set-up N/A Beneficiary Organization Luksemburgu 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2009 1,000,000
hollësi Support to the Security Sector (3SD) Komisioni Parlamentar për Siguri, Këshilli i Sigurimit, Zyra e Kryeministrit Luksemburgu 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2011 1,000,000
hollësi Pre-Hospital Care and Emergency Services Qendra Klinike Universitare Luksemburgu 120 - SHËNDETËSIA Kosova 31/12/2012 1,502,900
hollësi Young People in Double Transition Ministry of Culture Youth and Sports Luksemburgu 130 - POLITIKAT E POPULLSISË / PROGRAMET DHE SHËNDETËSIA RIPRODHUESE Kosova 31/12/2011 604,200
hollësi Strengthening Vocational Training in Kosovo Ministry of Labor and Social Walfare Luksemburgu 110 - EDUKIMI Kosova 31/12/2012 5,589,434
hollësi Support to Farmers in the Mountainous Areas of Dragash N/A Beneficiary Organization Luksemburgu 311 - BUJQËSI Deçan, Dragash, Gjakova, Junik, Peja 31/03/2014 2,483,269
hollësi Support to a film festival N/A Beneficiary Organization Ambasada e Francës në Kosovë 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Prizren 11/10/2014 1,200
hollësi Support to Prishtina Jazz FESTIVAL N/A Beneficiary Organization Ambasada e Francës në Kosovë 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Prishtina 07/11/2014 5,700
hollësi District Heating in Pristina Komuna e Prishtinës Luksemburgu 230 - GJENERIMI I ENERGJISË DHE FURNIZIMI Obiliq, Prishtina 31/12/2015 1,500,000

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,513,373,903.982,451,507,167.61