kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 41-50 nga 3609
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatorerendit në zbritje Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Small Project Fund 2014 N/A Beneficiary Organization Agjencia Austriake për Zhvillim 920 - MBËSHTETJA E ORGANIZATAVE JO-QEVERITARE Kosova 100,000 96,200
hollësi Integrated regional development in the municipality of Suhareka/Suva Reka in the sector of Agriculture Komuna e Suharekës Agjencia Austriake për Zhvillim 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Suhareka 31/03/2015 3,646,876 3,452,066
hollësi Better Optical Health Care in Kosovo Optotech Gmbh Agjencia Austriake për Zhvillim 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Prishtina 31/12/2014 165,000 137,700
hollësi Increasing Production Capacity and Skills Development in Kosovo's Metal Processing Industry (Business Partnership) Mecatyp Ch Agjencia Austriake për Zhvillim 321 - INDUSTRI Ferizaj 200,000 136,921
hollësi Roma, Ashkali, Egyptians (RAE) Housing and Integration Project (RAE-HIP) in Gjakova/Djakovica- Phase III Komuna e Gjakovës Agjencia Austriake për Zhvillim 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Gjakova 31/05/2014 500,000 500,000
hollësi Arrangement for Joint Funding in Support of the Education Sector Development in Kosovo Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Agjencia Austriake për Zhvillim 110 - EDUKIMI Kosova 600,000 400,000
hollësi Youth Employment and Entrepreneurship in Kosovo Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët Agjencia Austriake për Zhvillim 110 - EDUKIMI Kosova 723,150 723,150
hollësi Developing professional capacity at the Faculties of Education in Prizren and Mitrovica through ICT as an instructional medium University of Mitrovica North , University of Prizren Agjencia Austriake për Zhvillim 110 - EDUKIMI Mitrovica Veriore , Prizren 15/04/2014 306,000 319,831
hollësi Integration of Kosovo minorities through education, dialogue and involvement in the municipal decision-making process. Balkan Sunflowers Kosova, Sport Sans Frontieres, The Ideas Partnership Agjencia Austriake për Zhvillim 110 - EDUKIMI Kosova 340,000 306,000
hollësi Higher KOS Promoting Institutional Development in Higher Education and Research in Kosovo Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Agjencia Austriake për Zhvillim 110 - EDUKIMI Kosova 30/09/2015 1,749,500 1,665,508

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,513,373,903.982,451,507,167.61