kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 41-50 nga 3609
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacionirendit në zbritje Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Assisted Voluntary Return for Western Balkans (including Return Information Fund) Ministria e Punëve të Brendshme, Ministria e Punëve të Jashtm, Ministry of Labor and Social Walfare Zyra Federale Zvicrane për Migrim 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE 31/12/2010 257,561.63 227,325.04
hollësi Return and Reintegration Assistance for Voluntary Returnees to Kosovo from Austria Ministria e Punëve të Brendshme, Ministria e Punëve të Jashtm, Ministry of Labor and Social Walfare Austria 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE 30/06/2012 1,503,121 1,503,121
hollësi Sustainable Partnerships for Assistance to Returns in Kosovo Ministria për Komunitete dhe Kthim Ambasada e Republikës së Çekisë, Mbretëria e Bashkuar e Anglisë dhe Irlandës Veriore , Ministria për Komunitete dhe Kthim, Norvegjia 700 - NDIHMA HUMANITARE, 930 - REFUGJATËT NË VENDET DONATORE 30/06/2011 384,294.71 411,044.76
hollësi PROJECT 121 N/A Beneficiary Organization Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 30/06/2010 7,807 8,028.26
hollësi New Kosovo Curriculum Framework Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Ambasada e Holandës, Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI 31/12/2011 103,587.44 111,506.34
hollësi Mental health status, development and psychosocial needs of repatriated children in Kosovo N/A Beneficiary Organization Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 120 - SHËNDETËSIA 31/01/2012 60,433.25 64,826.01
hollësi Mother and Child Health & Nutrition N/A Beneficiary Organization Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 120 - SHËNDETËSIA 31/12/2011 71,591.73 74,007.67
hollësi Improve Maternal and Child Health and Nutrition Situation N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 120 - SHËNDETËSIA 31/03/2012 50,916.17 49,097.72
hollësi E-government in Kosovo (pilot project) Asociacioni i Komunave të Kosovës Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE 30/12/2011 61,875.06 61,875.06
hollësi Kosovo ICT Innovation HUB - Concept Study N/A Beneficiary Organization Norvegjia 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA 30/12/2010 35,516.29 35,516.29

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,513,373,903.982,451,507,167.61