kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 41-50 nga 3609
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primarrendit në zbritje Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Women and Girl Literacy Project N/A Beneficiary Organization Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI Fushë Kosova, Gjakova, Shtime 31/12/2009 49,976.9 46,248.78
hollësi Women and Girl Literacy Proj N/A Beneficiary Organization Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI 31/12/2009 16,784.68 15,532.6
hollësi Vocational Training Experimental Studio Group Grupi i Studios Eksperimentale Ambasada e Holandës 110 - EDUKIMI Peja 01/02/2011 5,605 5,605
hollësi Special Training for Media Staff in youth programmes production Grupi i Studios Eksperimentale Ambasada e Holandës 110 - EDUKIMI Peja 28/02/2011 2,001 2,001
hollësi Support to American University of Kosovo Universiteti Amerikan në Kosovë- Norvegjia 110 - EDUKIMI Prishtina 31/12/2012 78,755.1 78,755.1
hollësi Improving the Delivery of RAE Education in the Municipality of Fushë Kosovë/Kosovo Polje Komuna e Fushë Kosovës Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI Fushë Kosova 31/07/2012 40,694.86 45,468.6
hollësi New Kosovo Curriculum Framework Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Ambasada e Holandës, Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI 31/12/2011 103,587.44 111,506.34
hollësi Child Friendly Schools - Inclusive Education Komuna e Ferizajit, Komuna e Fushë Kosovës, Komuna e Obiliqit, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Ambasada e Holandës 110 - EDUKIMI Ferizaj, Fushë Kosova, Obiliq 31/08/2012 17,930.52 18,558.61
hollësi Empowering Roma, Askali and Egyptian Communities in Fushë Kosova Komuna e Fushë Kosovës, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI Fushë Kosova 31/12/2012 25,215.38 27,837.92
hollësi VET Equipment and Furniture for schools in Malishevo and Skenderaj N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Malisheva, Skënderaj 30/12/2011 3,488,101.17 3,488,101.17

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,513,373,903.982,451,507,167.61