kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 51-60 nga 3517
Titulli Agjencia Përfitueserendit në zbritje Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Supporting Local Independent Media Agjencia Kosovare e Lajmeve të Drejtëpërdrejta Departamenti i Shtetit të Shteteve të Bashkuara 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/01/2011 39,363.88
hollësi IPA 2008 - Further support to enhance the administrative and management capacity of the Privatization Agency of Kosovo (PAK) Agjencia Kosovare e Privatizimit Zyra e Bashkimit Evropian 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Kosova 16/06/2011 6,000,000 5,999,999
hollësi IPA 2008 - Assessment of the performance of the Privatisation Agency of Kosovo (PAK) - I Agjencia Kosovare e Privatizimit Zyra e Bashkimit Evropian 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Kosova 09/04/2010 25,690
hollësi IPA 2008 - Assessment of the performance of the Privatisation Agency of Kosovo (PAK) - II Agjencia Kosovare e Privatizimit Zyra e Bashkimit Evropian 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Kosova 09/04/2010 27,220
hollësi Kosovo Property Agency - Temporary financing Agjencia Kosovare e Pronës Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2012 444,943.17 444,943.17
hollësi Kosovo Secondment to KPA Agjencia Kosovare e Pronës Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2009 228,703.99 228,703.99
hollësi Kosovo - secondment of personelle to KPA Agjencia Kosovare e Pronës Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2008 328,559.39 297,530.74
hollësi Kosovo- Secondment to KPA Agjencia Kosovare e Pronës Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2010 125,914.98 125,914.98
hollësi Kosovo Property Agency Agjencia Kosovare e Pronës Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/12/2009 237,079.18 237,079.18
hollësi Facilitate Restart of Kosovo Property Agency Commission Work Agjencia Kosovare e Pronës Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2009 61,527.98 61,527.98

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,137,108,908.592,375,830,413.24