kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 51-60 nga 3517
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primarrendit në zbritje Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Special Training for Media Staff in youth programmes production Grupi i Studios Eksperimentale Ambasada e Holandës 110 - EDUKIMI Peja 28/02/2011 2,001 2,001
hollësi Support to American University of Kosovo Universiteti Amerikan në Kosovë- Norvegjia 110 - EDUKIMI Prishtina 31/12/2012 78,755.1 78,755.1
hollësi Improving the Delivery of RAE Education in the Municipality of Fushë Kosovë/Kosovo Polje Komuna e Fushë Kosovës Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI Fushë Kosova 31/07/2012 40,694.86 45,468.6
hollësi New Kosovo Curriculum Framework Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Ambasada e Holandës, Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI 31/12/2011 103,587.44 111,506.34
hollësi Child Friendly Schools - Inclusive Education Komuna e Ferizajit, Komuna e Fushë Kosovës, Komuna e Obiliqit, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Ambasada e Holandës 110 - EDUKIMI Ferizaj, Fushë Kosova, Obiliq 31/08/2012 17,930.52 18,558.61
hollësi Empowering Roma, Askali and Egyptian Communities in Fushë Kosova Komuna e Fushë Kosovës, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI Fushë Kosova 31/12/2012 25,215.38 27,837.92
hollësi VET Equipment and Furniture for schools in Malishevo and Skenderaj N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Malisheva, Skënderaj 30/12/2011 3,488,101.17 3,488,101.17
hollësi Teachers' Education- Vocational Education N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Malisheva, Skënderaj 31/12/2012 917,548.72 653,983.07
hollësi Support to HiAK (Høyskolen i Akershus) for training of teachers and materials N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Malisheva, Skënderaj 31/12/2012 121,132.1 121,132.1
hollësi Kosovision Contest Phase II Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim 110 - EDUKIMI Kosova 31/08/2011 443,892.81 707,636.23

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,137,108,908.592,375,830,413.24