kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 51-60 nga 3757
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Women in business- Development of market opportunities for women enterpreneurs in production and services Komuna e Prishtinës Finlanda 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE, 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Kosova 28/02/2014 49,960 49,960
hollësi Women entrepreneurs Grate në Biznes (Women in Business) Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Lipjan, Prishtina 15/11/2012 2,425 2,425
hollësi Women Empowerment through Psychological and Legal Help Qendra Kosovare për Vet-ndihmë Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 26/02/2013 11,440 11,440
hollësi Women Can Do It N/A Beneficiary Organization Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2008 58,146.71 58,146.71
hollësi Women Business Development Project Agjencia për Mbështetje të NVM-ve Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Kosova 23/12/2008 266,938.79 264,809.77
hollësi Women arts center Gorazdevac N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Peja 3,890
hollësi Women and Girl Literacy Project N/A Beneficiary Organization Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI Fushë Kosova, Gjakova, Shtime 31/12/2009 49,976.9 46,248.78
hollësi Women and Girl Literacy Proj N/A Beneficiary Organization Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët 110 - EDUKIMI 31/12/2009 16,784.68 15,532.6
hollësi With your country in the background N/A Beneficiary Organization Norvegjia 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 5,000 5,000
hollësi Winter Tyres for Truck Carrying Humanitarian Aid N/A Beneficiary Organization Norvegjia 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Prizren 31/12/2010 2,238 2,238

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,233,818,845.292,641,599,643.21